fredag 25 januari 2008

Är du homosexuell nog?


I dagens (080125) Metro, som tyvärr är många stockholmares dagliga intag av morgonnyheter, står det på första sidan att Söder borde göras om till homostadsdel. Detta skulle genomföras med hjälp av en regnbågsmärkning av stadsdelens krogar, affärer och andra inrättningar.

- Detta skulle vara ett positivt sätt att säga att "att här har vi kunskap om att alla inte är heterosexualla - vi välkomnar alla" Säger Åsa Hagelstedt, V-ledarmot i Södermalms stadsdelsnämnd.

Förslagets inneboende idioti är förskräckande fasansfullt, särskillt när det kommer från en förtroendeval politiker som tyvärr innehar en viss makt över vårt allas vackra söder!

Hur ska detta gå till? Finns det en bögskala man kan applicera på olika former av affärsverksamhet och i sådant fall vem har skapat den? Finns det någon som inte vet att det finns andra läggningar än heterosexuallitet? Är nästa steg att man ska fetishcertifiera Östermalm för dess onaturligt vurmande för blått hår?

Likheten med Pol Pots utrensningar av intellektuella i Kambodja på 1970-talet inom det svenska Vänsterpartiet är slående. Inte bara av Åsa Hagelstedts utspel utan också genom Peter Pedersen som i TV trodde sig ha uppfunnit evighetsmaskinen. Intelligent och vänsterpartist, ett motsatsförhållande utan motstycke!Jan Telag

2 kommentarer:

Johan sa...

Varför inte ett stadsdelsuppdelning i varje stad så att man slipper dras med alla olika människor? Det vore bra.

M sa...

Varför inte länder eller till och med världsdelar? Ge kiss- och bajsbögarna Afrika. De mest extremnormaliserade missionärenmänniskorna utan fantasi kan få Madagaskar - jag tror att de ska få plats där. Vi andra med sexuella avvikelser i olika former får rätta in oss och flytta från hus och hem. Arbetsförnedringen har ändå redan lärt oss hur man gör...
Å andra sidan kan stadsdelsindelningen vara bra. Jag kan till exempel gå in på Turistinformationen och fråga vilken t-banestation jag bör bege mig till om jag behöver handla gurka och helst vill att alla andra som handlar där också ska ha vita handskar. Detta kommer att ge en mängd nya arbetstillfällen. Det är bra.