tisdag 25 mars 2008

Först katoliker sedan muslimer

Att den amerikanska kristna högern slår bakut då en mulatt med ett muslimskt namn står på tröskeln till Vita huset kan inte komma som en överraskning Att de sedan i klassiskt religiöst trångsynt manér fabulerar fram påståenden om koppling till terrorism, satan och antiamerikanism måste ses om ett modus operandi, om så ett smutsigt sådant.


Vi ska komma ihåg att John F Kennedy i presidentkampanjen 1960 fick utstå likande fantasifoster till låtsasargument. Den kristna högern som främst består i protestanter attackerade JFK för att ta order från påven med eftersom han var katolik.

Nu i retrospekt kan vi se att JFK är en av USA:s mest beundrade presidenter, och att han skulle stått och ta order från Vatikanen verkar inte så troligt va? Inte verkar det helt troligt att Obama skulle vara en förtäckt muslimsk fundamentalist som har USA:s undergång högst upp på agendan. Den agendan verkar snarare styrt den sittande presidenten.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra sagt. Det är så att man använder sig av vilka vapen som helst för att "misskreditera" en person, en politisk motståndare.

stakleni00@yahoo.com

Anonym sa...

Inga fel att en Muslim ska vara Usa President !